Senin, 06 Februari 2017

boni folder 21 september

Boni Nederlandse supermarktketen, die werd opgericht in 1972, het hoofdkantoor en distributiecentrum is gevestigd in Nijkerk.

Alle Boni Supermarkten bieden 5 weken, relatief eenvoudig voor de handel de meeste korting flyers. Net als de meeste folder Boni - zie Advertising Directory Boni! Shop Brochure boni folder 21 september Vertaal deze pagina op zoek naar de meest recente brochure Boni in Nederland? Hier vindt u flyers direct te vinden om deze week! Boni Heino Open Directory zoekopdrachten gerelateerd aan bonussen flyer uur facie zicht супермаркт.

Boni Supermarkten BV is opgericht in 1972. De eerste winkel werd in Drachten. Het bedrijf sinds heeft uitgebreid tot 42 winkels en 13 slijterijen, voegde hij eraan toe Nijkerk is de grootste met 1.950 m² area. Sommige winkels gelegen in het centrum, het westen en noorden van het land, vooral in stedelijke gebieden, die grenzend aan de A28 weg zijn.


Boni is onderdeel van Prisma food retail, maar toen de prisma's werden verkocht in 2001, folder het eten groothandel Sligro Food Group, een supermarktketen. Het bedrijf is een van de veertien leden van de organisatie de aankoop van Superunie.

Het hoofdkantoor en distributiecentrum is gevestigd in Nijkerk. 2005 distributie is uitgebreid van 8.000 naar 16.000 vierkante meter. 2015, Boni duurde drie C1000-winkels weer Emmer-Compascuum, Klazienaveen en Turnhout. Na aankoop van dit Boni heeft 43 vestigingen. 2016 Branch werd Almere Buiten Vomar verkocht in supermarkten.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar