Jumat, 10 Februari 2017

aldi folder week 39

Aldi (kort voor Albrecht Discount) is een keten Duitsland de prestaties van de supermarkt speciale, in Essen opgericht in 1946 (NRW) aldi folder week 39 door de broers Karl (1920-2014) en Theo Albrecht (1922-2010).

Aldi brochures en informatie over de winkel. supermarkt flyers. Wat Aldi gaat deze week. Aldi winkel in de buurt. Alle folders Aldi nu Directory reclame voor de verkoop brochure reclamefolders overzicht van de nieuwste folder Aldi. Wat Aldi reclamefolders actief deze week? Bekijk alle brochures online. Folder ALDI - biedt alle nieuwe ALDI flyers

Aldi is bekend om lage prijzen en beperkt. Het bestaat uit twee zelfstandige bedrijven, Aldi Nord (hoofdkantoor in Essen) en Aldi Zuid (met hoofdkantoor in Lucas). In Nederland en Belgiƫ operaties Aldi Nord.

Aldi cursussen gericht op het bieden een beperkt assortiment, kwaliteit van het product hoog en de prijzen laag. Het bedrijf probeert om kosten te besparen door het geven retail locatie, lage kosten, of kopen en sober te sturen. Er is geen muziek en veel producten zijn bijvoorbeeld niet in de kamer en op rekken. Bovendien is er ook geregistreerd als een fabrikant van kleine soms afhangen geheel of grotendeels uit Aldi, Aldi, wat erop kan wijzen dat zij goederen tegen lagere prijzen.

Aldi, de groep is eigenaar van ongeveer 7.600 winkels wereldwijd. Aldi Nord en Aldi Sud 4200 als 3300. Deskundigen schatten dat de totale omzet van het bedrijf bereikte 2350000000 € folders Aldi in 2003 volledig in handen van de familie Albrecht, geen andere aandeelhouders. Voordat hij sterft in 2014 Karl Albrecht, volgens de rekening in de Sunday Times Rich List 2014, de derde rijkste Europese hoofdstad investering van ongeveer 35 miljard euro. Theo overleed in 2010.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar